uvařil 21. 5. 2011 19:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2011 19:53
vejce, cukr moučkový, voda, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr, rum, kompot broskvový, marmeláda, želatina, mandarinky, jahody, koňak vaječný, malibu, marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Javorový sirup je sladký, přesto zdravý. Objevil ho indiánský náčelník máchající sekerkou
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?