uvařila 21. 1. 2013 16:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2013 16:08
játra drůbeží, mouka hladká, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Black Friday: Kuchařky, kulinární kurzy, kalendáře a další se slevou až 50 % už čekají na všechny gurmety
Strava je při lyžování důležitá: Langoše ani klobásu není třeba odmítat, některá pravidla se ale vyplatí dodržovat