uvařila 12. 10. 2011 10:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2011 10:01
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy lískové mleté, nutella, smetana ke šlehání, ztužovač, ztužovač želatinový, cukr moučkový, capuccino instantní, rama na šlehání, capuccino instantní, zdobení čokoládové,
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!