uvařila 8. 11. 2014 13:17
Také dělávám
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2014 13:17
Také dělávám
rýže, prsa kuřecí, rajče, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, olej, kečup sladký, omáčka worcesterová, sůl, pepř, koření chilli, paprika sušená sladká, koření grilovací
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice