uvařila 11. 4. 2012 17:29
A ještě naposled pro očko.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2012 17:29
A ještě naposled pro očko.
uvařila 11. 4. 2012 17:28
Přímo na talíři před hrdinskou smrtí snězením.
uvařila 11. 4. 2012 17:26
Rybka odpočinutá, nachystaná na cestu do tepla trouby.
uvařila 11. 4. 2012 17:25
Nachystáme si na špenát.
uvařila 11. 4. 2012 17:24
Hotová bašta.
uvařila 23. 1. 2012 17:46
uvařila 23. 1. 2012 17:44
uvařila 23. 1. 2012 17:44
uvařila 23. 1. 2012 17:44
uvařila 14. 1. 2012 16:53
uvařila 3. 8. 2011 15:26
Poskládané na plechu.
uvařila 3. 8. 2011 15:26
uvařila 29. 7. 2011 14:20
uvařila 29. 7. 2011 14:20
uvařila 26. 6. 2011 13:17
uvařila 26. 6. 2011 13:15
Připraveno k pečení.
uvařila 26. 6. 2011 13:15
Hotové těsto.
uvařila 26. 6. 2011 13:15
uvařila 22. 6. 2011 18:32
uvařila 22. 6. 2011 18:31
Dobou chuť.
uvařila 22. 6. 2011 18:30
Mažeme povidlama a mákem.
uvařila 22. 6. 2011 18:29
Máme asi 14 kusů.
uvařila 22. 6. 2011 18:27
Smažíme do zlatova.
uvařila 22. 6. 2011 18:27
Válíme tenké placky.
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Pikantní dršťková polévka: Díky chilli papričce krásně zahřeje a dostatek česneku jí dá ten správný hospodský říz
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky
„Staročeský“ dezert povidloň je hitem i moderních cukráren. Jak jej dnes pečou na Šumavě?