uvařila 25. 1. 2017 16:58
Potažené větrníky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Potažené větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění větrníků - žloutková šlehačka
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění věnečků (na pohled nic moc, asistovaly obě děti :D )
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Připravená poleva na věnečky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva před ředěním a rozehřátím
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava žloutkové šlehačky - Žloutkový krém přidaný do našlehané smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Karamelový základ na šlehačku
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Utavený cukr před přidáním smetany (nebo vody v případě kuléru)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Žloutkový krém (my v něm máme trošku cucky)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Po upečení
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Věnečky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Řezaná trubička
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníčky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
uvařila 27. 8. 2011 18:57
Necháme chvilku v ledničce - ztuhnout a uležet. Pokud zbude krém, můžeme ho nastříkat na piškoty, nechat chvilku ztuhnout a potáhnout čokoládou a máme malé indiánky. ;)
uvařila 27. 8. 2011 18:55
Vršek (krémový) potáhneme čokoládou
uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
uvařila 27. 8. 2011 18:53
Krémem naplníme sáček s řezanou trubičkou
uvařila 27. 8. 2011 18:52
A po promíchání by měl vzniknout takovýhle krém (jen byl trošku růžovější, fotím mobilem, tak to dost zkresluje :D )
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Nejslavnější steakové omáčky světa: Ochutnejte pepřovou klasiku i argentinskou chimichurri
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki