uvařila 9. 10. 2023 10:01
Bezlepkové listové těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Bezlepkové listové těsto
uvařila 9. 10. 2023 10:01
uvařila 9. 10. 2023 10:01
A malý důkaz toho, že tohle těsto opravdu zvládá listkovat
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Jablečné taštičky po upečení
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Jablečné taštičky
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Sladké skořicové šneky před pečením
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Slané šnečky před pečením
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Po druhém uválení a složení připravené k uložení
uvařila 9. 10. 2023 10:01
První složení těsta
uvařila 9. 10. 2023 10:01
První vyválení
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Zpracované těsto s kousky másla
uvařila 9. 10. 2023 10:01
Zapracování studené vody
uvařila 9. 10. 2023 10:00
Zapracování másla na plátky
uvařila 9. 10. 2023 10:00
Po zažmolení
uvařila 9. 10. 2023 10:00
Zapracování másla na kostičky
uvařila 10. 4. 2023 19:30
uvařila 1. 4. 2023 13:48
uvařila 1. 4. 2023 13:48
uvařila 1. 4. 2023 13:48
uvařila 1. 4. 2023 13:48
uvařila 8. 3. 2023 19:38
uvařila 8. 3. 2023 19:38
uvařila 8. 3. 2023 19:38
uvařila 3. 3. 2023 21:02
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Grapefruit jako zdroj vitamínů není vhodný pro každého. Proč ho nikdy nejíst s cukrem?
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín