Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Video Hodnocení 3× Jak zvládnout odpalované těsto tak, aby bylo vaší chloubou. Videonávod vám pomůže 7. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Připravit nálev na utopence je velmi jednoduché i pro začátečníky 6. 5. 2024
12 foto Hodnocení Kupované vafle můžete jíst rovnou nebo je ohřát, aby chutnaly jako čerstvě upečené 3. 5. 2024
8 foto Hodnocení 1× Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby 25. 4. 2024
Hodnocení 8× Ovocné knedlíky jsou milovanou pochoutkou. Umíte ty z odpalovaného těsta? 20. 4. 2024
Hodnocení 7× Který chřest je lepší? Můžete koupit bílý nebo zelený. Vysvětlíme rozdíl 16. 4. 2024
Hodnocení 3× Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou? 22. 4. 2024
Hodnocení Špenát si bez česneku těžko představíme. Jaké možnosti má ten, kdo česnek nemůže? 21. 4. 2024