Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Léto je za polovinou. Přizvěte si pomocníky a rozpalte gril!
Zdroj: Pixabay

Ještě skoro celý měsíc prázdnin máme před sebou. Počasí si s námi sice trochu zahrává, několik teplých večerů, které lákají k pořádné grilovačce, nás ale ještě určitě čeká. Užijte si je naplno a pozvěte rodinu či kamarády na něco dobrého.

Hodit se vám budou pomocníci, kteří vám přípravu i samotné posezení zpříjemní. Tak využijte čas, který do konce léta zbývá a užijte si ho na maximum. Protože vlezlý podzim a zima se už připravují…

Udělejte si doma Chorvatsko

Ne každý se letos dostane k moři, přitom ochutnat nějakou zahraniční specialitu je tak fajn! Zahrajte si doma na Chorvatsko! Ugrilujte si Plejskavici, která je výborná s Ajvarem od Podravky. Je to čistě zeleninová příloha z paprik a lilků původem právě z Čechy tolik oblíbené prázdninové destinace a je zcela bez „éček“ či alergenů. Pochutnat si na něm díky složení mohou bez obav i vegetariáni a vegani a chybět by Ajvar neměl u žádné grilovačky. Recept na Plejskavici najdete zde.

Grilujte chytře a zdravě

Electroworld

Jak jednoduché může být grilování vám ukáže kontaktní a barbeque gril 2v1 se sondou Sage BGR840 SMART, který můžete spolu s dalším příslušenstvím ke grilovaní zakoupit v Electroworldu. Steak už nikdy nebude ani málo ani moc propečený. Teplotní sonda totiž nabízí pět nastavení podle druhu masa včetně typu přípravy od krvavého až po propečený steak a pozná, kdy je maso hotové. Senzory v grilovacích deskách navíc detekují pokles teploty při položení pokrmu na gril a tento pokles vyrovnávají zvýšením toku tepla v dané oblasti.

Rytmus v uších

K létu patří zábava a k zábavě hudba. A protože budete mít s přípravou pokrmů plné ruce práce, využijte dobrého pomocníka v podobě reproduktoru TMAX5. Na první pohled vás zaujme, jak je nenápadný a dobře přenosný, na první poslech vás potom překvapí, s jak silným a čistým zvukem pracuje. Díky svému kompaktnímu stylovému designu se navíc perfektně hodí do každé domácnosti i na každou zahradu.

Než bude hotovo

Má to tak asi každý z nás, grilovačka se chytá na konkrétní hodinu a kolem vás je tak připraveno nekonečné množství různých dobrot. A vás začne buď honit mlsná, nebo vás dokonce přepadne hlad. Co s tím? Vzpomeňte si na pořekadlo, že hlad je převlečená žízeň a dejte si něco dobrého k pití. Protože ale málokdo odolá si ke grilovaným pochoutkám nedopřát skleničku vína nebo vychlazené pivo, začněte pomalu. Nelako mojito koktejl z řady Alberta Nature’s Promise má jasnou chuť léta, obsahuje šťávy z limetky a citronu a máty a slazený je agávovým sirupem.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více