JUBILEJNÍ 10. ROČNÍK TOP GASTRO & HOTEL 2016 SE BLÍŽÍ
18. 1. 2016 Historie a zajímavosti
Veletrh TOP GASTRO & HOTEL patří k významným akcím svého druhu pořádaným v České republice. Na holešovickém výstavišti se v termínu 18. - 21. února 2016 uskuteční již desátý ročník tohoto gastronomického svátku. První dva dny výstavního programu jsou určeny pro profesionály z tohoto segmentu. V sobotu a v neděli se brány otevřou i široké veřejnosti. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost seznámit se s nejaktuálnějšími novinkami i mistry svého oboru!
V Levém křídle Průmyslového paláce budou připraveny prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací i gastroprovozů. Nezapomnělo se ani na doprovodný program zaměřený na aktuální témata týkající se podnikání v restauracích a hotelnictví, který připravuje Asociace hotelů a restaurací ČR. Důležitou součástí programu bude také konference s titulem „Aktuálně o elektronické evidenci tržeb". Jejím organizátorem je Ministerstvo financí ČR a uskuteční se v Křižíkově pavilónu „E" v pátek 19. 2. 2016.
V zóně DRINK & DELICACIES na Vás čeká výběr toho nejlepšího z nápojů a produktů české i mezinárodní gastronomie. V pavilónu TOP CAFÉ & BAR předvedou již tradičně své umění mistři baristé a barmani. Soutěžící se utkají o titul Barista open a Mistr kávy. Přichystány jsou rovněž ukázky přípravy kávy a kávových nápojů nebo lákavé degustace. Pod záštitou odborného partnera České barmanské asociace proběhnou atraktivní juniorské i profesionální barmanské show či oblíbený Matcha cup.
Další informace, pravidelné aktualizace programu a registraci na konferenci naleznete na www.top-gastro.cz.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
K čemu je Solamyl, bramborový škrob: Rady a tipy pro jeho využití
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...