Dotaz k článku z Magazínu
evinecky: Děkujeme za upozornění, chybička se vloudila. Už je to v pořádku.
MarcelaPa: Děkuji. Včera jsem taky ještě vyhledávala, našla a nahlásila k opravě. Už je to v pořádku. Zrovna jsem to tady chtěla napsat.
Merylas: Maruško, já jsem to také našla. Je to ve významných dnech - 27. března - škaredá středa.
evinecky: Můžete dát, prosím, odkaz na daný článek? Děkuji.
Ve článku o škaredé středě -
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Merylas: Maruško, děkuji
Merylas: Máš pravdu, já si to vůbec nevšimla, kam to cpu !
Veronika.Hrozna: Verčo, nemělo to být v jiné rubrice?
Dneska pečený divočák, knedlík a karamelové zelí. Citronový krém.
Nadja: Nadi, zdravím, už je to opraveno.
DOTAZ k článku:
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 49 minutami
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Nadja: I když jsem ji nikdy osobně nepoznala, myslím na ni…“ mika59, před 38 minutami
„MarcelaPa: Marcel ty mi teda děláš chutě, stejně tak jako…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Silvestrovské koktejly pro děti: v dětském baru nesmí chybět suroviny na virgin mojito, jahodový drink nebo šmoulí koktejl
Oslavte mezinárodní den mrkve! Proč je dobrá pro oči a nevhodná pro miminka?
Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Sušené sýry jako chuťovka pro gurmány. Jednoduchou verzi v podobě „popcornu“ si snadno uděláte i doma