Pečený úhoř na žampiónech
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 17:46
Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar
27. 9. 2010 17:42
Colombo takže mám vlastně štěstí, že si všechny tyto ryby sama nachytám pěkně se zrelaxuji a ještě ušetřím za ryby
27. 9. 2010 17:38
Bohužel, je to jedna z našich nejdražších ryb, kilo živé váhy stojí cca 350,-Kč stejně tak drahá je i štika, candát a sumec Takové ryby kupujte jen na výlovech tam je cena až poloviční a tedy velmi dobrá !
27. 9. 2010 17:30
Colombo tak to jsem netušila, že dát si někde úhoře je tak drahé Ještě, že ryby kupovat nemusíme a pěkně si je ulovíme
27. 9. 2010 17:26
Tak to je luxusní dobrota. Jen jeho cena je katasrofa - Brno farmařské trhy 1O dkg uzeného úhoře 110,-Kč. Když dal pán dva kousky i s hlavou na váhu tak chtěl 325,-Kč. Málem jsem ho poslal někam....., ale raději jsem odešel opodál.
27. 9. 2010 17:21
Nikde jsem ho ani neviděla prodávat... Počkám a v létě si ho objednám v třeboňské Šupině...
27. 9. 2010 17:02
Elizo úhoř je náramná mňamka...navíc po úpravě úplně krásně oddělíš maso od páteře a nemusíš vybírat kostičky
27. 9. 2010 16:09
+15taky jsem to ještě nejedla,vypadá to dobře
27. 9. 2010 15:24
Hanko, úhoře jsem ještě nejedla... Vypadá to moc hezky.
27. 9. 2010 15:24
Hani to je mňamka+
27. 9. 2010 15:23
Hm,musí to být bašta ,ještě jsem to nejedla,ale vypadá skvěle na těch žampionech
27. 9. 2010 14:36
Jahoda není nedostupná...víš kolik jich je na přehradách a v jiných nádržích chce to rybařit, nebo znát nějakého rybáře
27. 9. 2010 14:33
Výborná ryba, ale bohužel nedostupná. V Chorvatsku se nám kdysi poštěstilo a byla na grilu božská, lahůdka
27. 9. 2010 14:18
27. 9. 2010 14:08
Jo úhoř - to je super rybka Kdysi byla u nás na náměstí rybí prodejna a tam měli úhoře velice často. Dělávali jsme je na másle a kmíně. To byla lahůdka. No ale to je tak 50 let zpátky. Uzeného jsme jedli v Německu. Samozřejmě bodík +
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: mořský úhoř recept mořský úhoř ryby recepty mořský úhoř úhoř na másle recept uhor na masle mořský úhoř recepty uhor na grilu uhoř úhoř recepty úhoř recept úprava úhoře recept mořský úhoř uhoř mořsky recept recepty uhoř mořský úhoř mořský uzený úhoř recepty na uhoře recepty úhoř uzený úhoř cena uhoř na grilu-recept
Suroviny: úhoř, žampiony sterilované, brambory, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej, koření provensálské
Pečený úhoř na žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0rw
27 názorů