Uzená krkovice se staročeským zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2015 07:22
Jana Remkova:
29. 9. 2015 23:15
Irule: Díky jsi zlato
29. 9. 2015 21:09
Jani skvělé, posílám foto
5. 10. 2010 13:28
yanull
5. 10. 2010 13:20
Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené +13
2. 10. 2010 23:35
Danko, díky moc
2. 10. 2010 22:23
Hlávkové zelí takhle upravené miluji. I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. . Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11
2. 10. 2010 10:48
Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík
2. 10. 2010 09:35
Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..
2. 10. 2010 09:27
Hneď by som si dalaAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra
1. 10. 2010 20:55
Jani moc hezké masíkoa víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu+
1. 10. 2010 20:06
mňam+1
1. 10. 2010 19:47
Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne? Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky.
1. 10. 2010 19:28
Jani, ještěže to nevidí můj muž Ale dělám podobně a je to moc dobré+3
1. 10. 2010 18:40
Jani, ty zase dneska jedeš a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 12 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 23 minutami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 5 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička
Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Uzená krkovice se staročeským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0GR
16 názorů