Generační bábovka s vůní vánoc
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 976 kJ / 4 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,91 g |
Tuky | 238,21 g |
Vláknina | 29,51 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 484,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2010 20:46
Leni, ta bábovka je tak precizní, že vypadá jak umělá+, nádhera
1. 10. 2010 20:35
Jani já mám tuhle silikonovou a jednu skleněnou ale z téhle silikonové to jde tak krásně vyklopit
Magdalenko,děkujuani nevíš jaký jsem měla strach jestli se mi povede
A Vám ostatním taky moc díky za bodíky a hezounké komentáře
Magdalenko,děkujuani nevíš jaký jsem měla strach jestli se mi povede
A Vám ostatním taky moc díky za bodíky a hezounké komentáře
1. 10. 2010 20:19
Lenka, nie som práve na sladké, ale tvoja bábovka láka, vyzerá skvostne...
Nádherné tvary, nádherná na reze...+
Nádherné tvary, nádherná na reze...+
1. 10. 2010 20:05
Leni ta je nádherná+
1. 10. 2010 19:59
No prosím, tomu říkám bábovka. Leni, to je tak krásná forma Kdybys viděla, co se stalo mi s kameninovou formou(myslím bábovkou v ní) Nevím, co dělám špatně, ale v kamenině se mi nedaří péct bábovka. Výjimkou je beránek a vánočka, ale bábovka..děs běs A ty máš ode mne veliký plusík
Já mám tak generační bolavé paty
Já mám tak generační bolavé paty
1. 10. 2010 18:42
Lemi, já tu mám zase generační zelnici a ta se taky dědí z dávné generace na generaci. V bábovce jsou oříšky a ty já ráda, tak máš 2.bod
1. 10. 2010 18:37
Nadi tak jsem přesně čekala že ty toto napíšešAno ten recept se dědí proto má takový název
1. 10. 2010 18:35
Lenočko,to je krááááááásaproč generační...že se předává z generace na generacijá bych ji nazvala regeneračníhned bych po ní nabrala sílyuž letí do oblíbených a tobě bodíííík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 46 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: jak péct v kameninové formě jak péct bábovku v silikonové formě pečení beránka v litinové formě litinové formy na pečení bábovky litinová bábovka litinové bábovky pečení v litinové formě litinová forma na bábovku kameninová forma na bábovku recepty babovky staré litinové bábovky forma na bábovku litinová jak péct v litinové formě jak péct v kamenině peceni babovky v kamenine forma na bábovku kamenina moučniky na vanoce vanoce vareni vánoce recepty co letí za nové moučníky
Suroviny: máslo, cukr moučkový, vejce, mouka hladká, ořechy lískové, prášek do pečiva, skořice, koření hřebíček, kardamom, mléko, čokoláda hořká
Generační bábovka s vůní vánoc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14pP
23 názorů