Celozrnné odpalované briošky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,86 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tentokrát jsem dělala jen náplň s hruškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2021 09:56
11. 3. 2021 16:35
11. 10. 2010 07:25
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
10. 10. 2010 20:53
10. 10. 2010 20:27
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...
10. 10. 2010 17:44
10. 10. 2010 17:26
10. 10. 2010 17:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 2 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 2 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 2 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 2 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 5 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 5 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
MasterChef Česko 2022: Úžasné éclairky jsou jako malá umělecká díla. Jak je udělat, aby byla jedna jako druhá
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Další recepty
Tématické fráze: briošky odpalované těsto ze špaldové mouky slané pečivo z odpalovaného těsta celozrnné odpalované těsto odpalované těsto celozrnné briošky recept celozrnné pečivo náplně do briošek odpalovane housky celozrné pečivo recept odpalovane těsto z celozrnne mouky beránek z celozrnné mouky hruškové briošky špaldové briošky celozrné slané pečivo recepty celozrné pečivo briošek celozrnné pečivo recepty celozrné pečivo recepty odpalované slané pečivo
Suroviny: voda, máslo, sůl, mouka celozrnná, vejce, sýr niva, máslo, sýr tavený, koňak, ořechy vlašské, hruška, máslo, křen, šunka, víno hroznové
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
8 názorů