Zázvorky bez amonia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,43 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 323,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hotové zázvorky potřebují svůj čas na dozrání. Také při jejich přípravě je lepší nespěchat. Než je dáte do trouby, nechte je chvíli zdřímnout na plechu.
Použila jsem jednou i čerstvý nastrouhaný zázvor a bylo to také výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2016 09:02
...těsto se mi hooooooodně lepilo....Hana
14. 12. 2014 21:38
...pokud chcete ať jsou zázvorky jedlé hned, bez uležení...stačí dát do krabice rozkrojené jablko(třeba na čtvrtky)...rada babiček-dělám to i s perníky a super
23. 11. 2012 19:47
romca.zlin:
23. 11. 2012 19:10
vynikající, pekla jsem před dvěma týdny a víc jak půlka už je snězená, do vánoc nevydrží
11. 12. 2011 11:41
černý vlk:tak jestli jsi měl zázvorky uschované v teple, tak to je docela jasné...
11. 12. 2011 08:17
www.cerny.vlk@centrum.czPomoci zázvorek jsem po 3 týdnech rozbil okno.Skvělé cukroví.Jako náboje do praku bez konkurence..
2. 12. 2011 15:19
petulka.pd:máš v nich kakao, nebo jsou tak moc upečené
2. 12. 2011 14:46
pekla jsem je večer a nějak mi pořád připadali nepropečený... ale asi jsem je upekla moc... příště budu chytřejší
29. 11. 2010 14:14
Gábik pěkné je máš
29. 11. 2010 14:13
k.radulko...musí se minimálně 14 dnů odležet, než změknou v receptu je to napsané
29. 11. 2010 14:03
já je mám už hotové týden a pořád jsou jak beton
29. 11. 2010 13:58
Vybrala jsem nejkrásněkší kousky a nejlepší foto....Já se tak těším až zkřehnou
22. 11. 2010 12:47
Gabik...určitě foto přidej a hezky zázvorky nechej uležet
22. 11. 2010 12:41
Tak mám upečeno, jsem fanda ZÁZVORU i když jsou zatím Zázvorky tvrdé, výtečně chutnají. ...ještě nazdobím a pošlu foto, jestli nevadí. Díky za recept +
18. 11. 2010 20:55
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 6 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 6 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 6 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 7 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 9 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 9 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zázvorky zázvorky recept nejlepší zázvorky zazvorky z cerstveho zazvoru recept na zázvorky amonium co je amónium nejlepsi recept na zazvorky zazvorky cukrovi vánoční cukroví nejlepší recepty zázvorky amonia recept zázvorky bezlepkové zázvorky vánoční cukroví zázvorky amonium recepty co je to amonium cukroví zázvorky recepty zazvorky výborné zázvorky nejlepší vánoční cukroví zázvorky
Suroviny: cukr písek, mouka hladká, vejce, mléko, zázvor mletý, kůra citronová, prášek do pečiva
Zázvorky bez amonia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ4v
20 názorů