Halušky, noky jako příloha
Klasické halušky jsou z bramborového těsta, tyto nočky z jemného moučného. Budou se hodit jako rychlá příloha k omáčkám nebo jen tak se škvarečky ze slaniny a zelím. Stejně tak mohou suplovat těstoviny nebo knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 14,81 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 373,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto množství je na 4 až 5 porcí.
Tento s fotopostupem a moje další recepty najdete na:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2015 13:54
19. 11. 2015 13:09
14. 11. 2015 21:57
14. 11. 2011 14:02
20. 10. 2010 16:46
19. 9. 2010 12:11
5. 12. 2008 10:39
5. 12. 2008 10:15
5. 12. 2008 08:51
2. 12. 2008 16:06
8. 5. 2008 16:20
4. 5. 2008 12:31
4. 5. 2008 12:21
priznam sa, ze prilohove halusky robievam iba na slovensku...tu v nemecku si kupujem specle....ako hotovku....su vyborne
4. 5. 2008 09:42
11. 4. 2008 15:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 54 sekundami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 3 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 6 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 7 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 8 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuře na paprice: původní jídlo maďarských pastevců jsme si zamilovali i u nás. Víte, jak se správně dělá?
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Bramborové šišky, knedlíky a peciválky s mákem. Víte, co jsou šudlíky?
Další recepty
Tématické fráze: halusky recept halusky noky příloha špercle halusky s brinzou noky nočky jako příloha recept prilohove halusky přílohové noky noky recept recept na halušky halusky noky halusky s makem recept na přílohové noky recept spercle recept na prilohove halusky recept halušky hotovky recepty špecle recept haluskovac sitko na halušky
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, mléko, voda, sůl, máslo
Halušky, noky jako příloha
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LoW
32 názorů