Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Objevte lahůdku v každé sklenici s domácími klobásami. Každý kousíček je plný šťavnatého masa a bohatého koření, které je připravené k okamžitému užití nebo k přidání do vašich oblíbených jídel.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Domáce klobásy si robí každý po svojom, aby dlhšie vydržali a v chladničke nezaberali miesto. Zavaríme si ich do po pohárov či už na dovolenku, chalupu alebo len tak, rýchla večera a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 13:54
15. 1. 2016 07:54
ďakujem
30. 3. 2015 09:47
18. 2. 2014 11:58
Děkuji,Vladimír
5. 2. 2012 20:09
5. 2. 2012 20:01
3. 3. 2011 12:29
3. 3. 2011 12:04
3. 3. 2011 11:28
3. 3. 2011 11:27
3. 3. 2011 11:19
3. 3. 2011 10:49
3. 3. 2011 10:45
Jinak ale bodík za tuto nádheru
3. 3. 2011 10:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 16 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 43 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Další recepty
Tématické fráze: zavařování klobás zavařovani klobasek do sklenic zavařování klobás do sklenic jak zavařit klobásy zavařování klobás do sklenic v troubě zavařování uzených klobás zavařování domacích klobas jak zavařit domácí klobásy zavařování uzených klobás do sklenic zavařené klobásky zavařování klobás v troubě zavařování domácích klobásek zavarovani klobasek zavařované klobasy domaci klobasy zavařovani jak zavařit klobasky jak zavarit uzene klobasy zavaření klobásek jak zavařovat klobásy jak zavařovat klobásky
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
14 názorů