Syrová rybízová šťáva
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 062 kJ / 3 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 900,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťava vydrží bez sterilzácie v poriadku aj 2-3 roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 20:31
cecilka:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
5. 7. 2016 14:01
casino: keby ste boli byvali mlcali, stali by ste sa filozofom. Skuste si este raz precitat vasu reakciu .
4. 7. 2016 18:53
casino: Vzhľadom k tomu, že takto robíme šťavu už niekoľko desiatok rokov, a šťava sa nesterilizuje, je surová, takže niečim sa konzervuje, a ešte sme na to neumreli, to považujem len za rýpanie. Keby sa dotyčná tak zdravo stravovala ako my, tak by sa trocha kyseliny benzoovej v šťave, ktorú použije možno 1x mesačne 1 lyžicu, nemusela báť. Mám pocit, že v strave, ktorú používa denne, zje oveľa viacej veci skutočne nie príliš zdravých.
4. 7. 2016 18:02
tejaja:
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
4. 7. 2016 06:55
tejaja:
4. 7. 2016 06:50
Andrea Komárková: Žeby to bolo nedostatkom inteligencie?!?
3. 7. 2016 10:24
Nechápu jak někdo může do domácího receptu dávat takový hnus jako je kyselina benzoová. To mi opravdu hlava nebere.
8. 8. 2008 08:08
Pridávame studenú vodu. Na lisovanie mám robot, takže je to rýchle Tento recept dostala moja mamička asi pred 40 rokmi od kolegyne, odvtedy to tak robíme
8. 8. 2008 07:14
Dělám stejně, většinou z černého rybízu. Rybíz nelisuju, jen rozmačkám a zalívám horkou vodou. Šťáva je dobrá.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 7 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 7 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na rybízovou šťávu stava z josty recept na domácí rybízovou šťávu ribizová šťáva domácí šťáva šťáva z černého rybízu vařená jak udělat rybízovou šťávu šťáva z josty za studena šťáva za studena rybízová štáva-recept domácí šťáva z josty šťáva z josty recept rybízová š´táva recepty na rybízovou šťávu červený rybíz za studena šťava černý rybíz recepty domácí šťávy domácí šťáva za studena rybízovástava
Suroviny: rybíz, voda, kyselina benzoová, cukr krystal, cukr
Syrová rybízová šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QVG
9 názorů