Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi přišel emailem od kamarádky a hned jsem ho vyzkoušela a je bezvadný. S těstem se dobře pracuje. Já jsem dala tvarohovou a švestková a jablková domácí povidla. Také makovou náplň asi ze 100 g máku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2014 11:54
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fr...
Nejprve je třeba rozkliknout lupu u žlutého rámečku a tam zadat slovo frgál a zaškrtnout suroviny
2. 6. 2014 11:43
2. 6. 2014 10:43
12. 5. 2014 23:30
24. 8. 2013 03:54
9. 12. 2012 00:51
8. 12. 2012 16:25
7. 7. 2012 21:16
7. 7. 2012 21:15
21. 3. 2012 11:10
19. 3. 2012 09:19
18. 3. 2012 20:08
máte je, holky šikovné, moc hezké
18. 3. 2012 20:05
Díky za recept, budu zkoušet do té doby, než budou dokonalé, přidala jsem foto, pokud nebudeš chtít, smažu, není problém bod už jsem dala, zasloužíš si ho
3. 3. 2012 22:20
29. 2. 2012 15:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 9 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 14 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 22 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 35 minutami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 1 hodinou
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 3 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 4 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 5 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Pečeme s Ivou: Hrníčkový recept – úžasné univerzální kynuté jogurtové těsto na slané nebo sladké pečivo
Družbance, kynuté koláče s minimálně dvěmi lahodnými slaďoučkými náplněmi neoddělitelně patří k čtvrté postní neděli
Další recepty
Tématické fráze: frgale recept frgale recept na frgále recept frgale domácí frgále frgál recept na 4 frgále hrušková povidla recept na frgále frgále z domácí pekárny frgaly hruškové frgále těsto na frgále recepty na frgale frgaly recept recepty frgale hruškové frgály recepty nejlepší recept na frgály makovy frgal recept koláče frgále koláče frgaly hrušková povidla na frgále
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, sádlo, máslo, cukr krupice, droždí, mléko, žloutek, sůl, tvaroh, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, povidla švestková, povidla švestková, povidla hrušková, náplň maková, drobenka, vejce, máslo
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
38 názorů