Kadlíkovo dušené hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 849 kJ / 3 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,64 g |
Tuky | 227,41 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 504 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 48,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 22:34
+11
9. 2. 2012 15:53
Hovězí nadivoko s houbami,mńamka. Jen bych maso po vyndání z vína neoplachovala ,jen osušila .No co už,stalo se. Hříbky mám v mrazáku,ale nejsou v sádle.To je ale zase v pohotovosti v lednici,skoro vždy.Jo ten paskvil,dobře ho znám a je to teda síla.Nekupuju ho už,spíš si připlatím za Iberijský špek a nebo Gazdovskou slaninu,z marketů.U řezníka lze vybrat ale daleko líp.Jo blíží se čas,kdy budem nejenom zavařovat maso ,ale i udit,abychom si pochutnali a jedli kvalitu a při tom cenově nevykrváceli. Ta příloha je zajímavá.
9. 2. 2012 15:40
Chválím,hned by si dala porcičku!
9. 2. 2012 12:11
Di: díky za ten tip se špikováním!!! To zatuhnutí v mražáku.. A s hříbečkama taky už šátrám v železných rezervách, loňská sezona byla katastrofa!!!
9. 2. 2012 12:10
Di:Hříbky mají momentálně v akci v Albertu - mražené a i sterilované, no u nás už zmizely
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
9. 2. 2012 12:00
mňam
9. 2. 2012 11:59
Kadliku, vypadá to dobře, hned bych se do toho pustila, jenže kde vzít ty hříbky? Snad poslat po vzoru zlé Holeny do lesa nějakou hodnou Marušku... Příště kupte na špikování raději klasický špek, nakrájejte jej na hranolky, na jedné straně trochu užší až do špičky, a dejte je na chvíli do mrazáku. Uvidíte, jak dobře se Vám bude špikovat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 7 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 11 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 22 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 12 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 28 minutami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 35 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: iberijský špek co je iberijský špek dušené hovězí iberijské sádlo iberijský špek recept iberijske hovezi dušené hovězí recept co to je iberijský špek hovezí dusené špek iberijský recept iberijský špek kadlikovo recepty hovězí čína v parním hrnci tiberieské sádlo dušené hovězí s hříbky recepty na iberijsky spek dusene hribky uzený iberijský špek recept hovězí plátek na hříbkách, dušená rýže recept na iberijský špek
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Kadlíkovo dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLYz
7 názorů