Špenátové houby za mřížemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 247 kJ / 2 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 62,52 g |
Vláknina | 32,26 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 321,89 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V létě dáváme na koláč pak čerstvé houby jako jsou lišky, hříbky, křemenáče apod.
Podáváme buď teplé se zeleninovým salátem nebo také studené, jako rychlou svačinu.
Návod jsem našla v tisku rubriky: " podzimní ovoce a houby". Tam doporučují pak jíst za tepla i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2012 13:09
21. 2. 2012 23:38
21. 2. 2012 23:34
21. 2. 2012 19:36
21. 2. 2012 19:09
Myško vymýšlíš a vaříš moc príma bašty a tahle se Ti také povedla+4
21. 2. 2012 18:01
21. 2. 2012 17:59
21. 2. 2012 17:46
21. 2. 2012 17:42
I když nevím, myslíš že i studené to jde?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 2 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 4 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 4 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: houby se špenátem špenátová houba špenát smí se ohřívat? houby se spenatem recept smí se špenát ohřívat liška obecná houba smí se ohřívat? špenátová s houby recepty houby se spenatem
Suroviny: brambory, mouka hrubá, vejce, mléko, soda jedlá, sůl, mouka, tuk, špenát mražený, houby, sýr korbáčky, smetana na vaření, vejce, strouhanka, olej, česnek, sůl, pepř, kmín drcený
Špenátové houby za mřížemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggg5
9 názorů