Bonboniéra
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2012 09:35
kouzelný dortík
26. 3. 2012 12:50
hoskovavl: díky
26. 3. 2012 09:39
Jana Remkova: Je to dort, který má vykrojený důlek na bonbény. Celé je to potažené hmotou z čokolády. A víko jsou 3 oplatkové korpusy promazané krémem a potažené hmotou.
25. 3. 2012 18:13
Je to krásné, ale zrovna tady bych ocenila postup. Rozumím tomu dobře, že to celé je dort? Pokud ano, je to nádherné, ale absolutně nevím, jak by to někdo vytvořil, pokud se do postupu a surovin napíše b.. Pokud je to jen krabička a v tom bonbóny, omlouvám se, kdo to má dneska poznat?
25. 3. 2012 17:38
Ty bláááho, další dortový umělec, klobouk dolů
25. 3. 2012 14:37
Píše se to bonboniéra.
25. 3. 2012 14:15
Moc se mi líbí ten horní díl. Vypadá jako z kůže
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 18 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 1 hodinou
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 9 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Další recepty
Tématické fráze: dort bonboniera dort bonboniera postup bonboniera pro děti postup zdobení bonbonjer bonboniera jak na dort bonboniera beruška z bonbonů - bonboniera bonboniera beruška promazane oplatky kremem zdobení bonboniér bonboniéra zdobení zdobení bonboniery bonboniéra alena dort bonboniera s postupem
Suroviny:
Bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QO3
7 názorů