Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jazýčky jsem už potřebovala zpracovat, aby mi neprošly a tak jsem zvolila tuto možnost a moc jsme si pochutnali. Jako přílohu jsem zvolila "Svěží bramborový salát". Smažené jazýčky jsou známé, ale toto je přece jenom jiné a taky vás motivuji na dobré jídlo!http://www.toprecepty.cz/recept/28790-svezi-brambo...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 14:13
+11
18. 8. 2012 13:35
Bibinka:jojo i MÍRA BYL NADŠENÝ
18. 8. 2012 13:06
savlinka:Šavlinko, to jsi mi teda fakt udělala radost Ty jsi jazýček nikdy nejedla Tak to by teda byl úúúspěch nakonec vám bude chutnat a budeš ho dělat častěji a když odmyslíš to jeho vaření, aby byl pěkně měkký, tak je to rychlé jídlo a ještě si na něm pochutnáš Mírovi taky chutnal
18. 8. 2012 11:33
tak BIBINEČKO moje milá...ač jazyk vařím jen pejskovi a kočičcetvůj receptík mě tak nadchl,že jsem dnes uvařila a musím říct je to dobrůtkapřidávám foto
17. 8. 2012 20:46
BILKOVAI: Ivetko, podle tvých komentářů je to delikatesa na druhou Jo a děkuji ti, byl výbornej, to je takové jemné masíko
17. 8. 2012 20:39
17. 8. 2012 20:19
Vepřový jazyk je delikatesa. Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dala
17. 8. 2012 20:14
Vepřový jazyk je delikatesa. Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dala
17. 8. 2012 19:57
To vypadá skvěle, škoda, že u nás kromě mne jazyk nikdo nejí( Posílám bodík.
17. 8. 2012 13:10
spagetka: Špagi, my taky, ale ten salát nám zbyl, tak jsme ho dojedli víš
17. 8. 2012 12:59
17. 8. 2012 12:15
My k tomu nejradši br.kaši
17. 8. 2012 11:56
Jani, paráda!!!
17. 8. 2012 11:01
Bibinko tuhle lahodnou dobrotu jsem už dlouho neměla a tak bych si dala jůůMňam+4
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věcNěkdy to jde velice snadno a někdy musím použít ostrou škrabku na zeleninu
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věcNěkdy to jde velice snadno a někdy musím použít ostrou škrabku na zeleninu
17. 8. 2012 10:09
Jazíček vepřový je skvělý jak normál, tak uzený i když minulý týden jsem měl po dlouhé době problém, i když jsem ho vařil v papiňáku, tak byly dost tvrdy a přitom byly podle velikosti malých prasátek. Nevím proč. Jinak skvělé s bramborovou kaší. MŇAM +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 6 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 9 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Šneky z listového těsta jsou povinným pohoštěním, čekáte-li návštěvu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: smažene veprove kuze jak oloupat vepřový jazyk smažená vepřová kůže jazíček nebo jazýček vepřové medailonky smažený vepřový jazyk smažený losos v trojobalu smažený losos v trojobalu jazíček vepřový jazyk smažený jazíček vepřový jazyk jak oloupat smažené srdce jak oloupat kuzi s jazyka recept smažená vepřová kůže veprova kuze jako delikatesa smažená vepřová kůže recept jak oloupat vepřové jazyk top recepty vepřový jazyk veprove kuze smazene
Suroviny: jazyk vepřový, pepř, bobkový list, sůl, česnek sušený, vejce, mouka hladká, strouhanka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
18 názorů