Koka řezy
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 16 753 kJ / 4 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,12 g |
Tuky | 196,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 500,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V létě jsem zkoušela odlehčenou variantu krému: 1 měkký tvaroh ve vaničce, 1 zakysanou smetanu, do toho nadrobit sušenky a tuto kaši pak zašlehat do másla. Bylo to lehounce nakyslé a moc dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2023 18:49
MikajlaH: To mě mrzí, že se vám nedařilo. Jak vyšlehat piškot popisuje náš článek
12. 10. 2023 22:06
Co sem mohla udělat blbě, když sem postupovala přesně dle receptu? Piškot je tvrdý,jak ty kulaté z krámu 🤦🏻♀️ příšerný 🤷♀️
22. 6. 2010 11:18
Šariška: to budu ráda, jen prosím, příště piš česky
22. 6. 2010 10:38
řezy wypadají skwěle dnes je wyzkouším dávám palečky......
1. 4. 2010 22:06
Díky za receptík! Manžel složil pochvalu, že jsou to jedny z nejlepších řezů! Moc nám chutnaly
18. 3. 2010 14:46
Tato buchta je moje srdeční záležitost. Já ji milovala od mé babičky, která mi ji s láskou nedělá hodně let. Zkoušela jsem ji podle receptu od babi, ale nebyla to ta chuť. Zřejmě chybí ta atmosféra u babičky Jinak opravdu moc dobrá.
6. 3. 2010 13:55
Díky za vyzkoušení, mám radost, že chutnalo
6. 3. 2010 13:41
Včera jsem ho vyzkoušela rodinka se na něj vrhla byla to mňamka tak velká že dneska budu muset péct znova zbyl jen kousek na snídani supr recept dávam bodík
20. 1. 2010 17:15
ok, dakujem za odpoved
20. 1. 2010 17:13
Jsou to kakaovo kokosové křehké sušenky, klidně použij nějaké podobné
20. 1. 2010 16:49
aha s kokosom..tak nebude vadit, ak to skusim s maslovymi, ktore budu ochutene kokosom,ze?
20. 1. 2010 16:41
Miškotady ti na ně přidávám odkaz http://online.officedepot.cz/itemdetail.aspx?el=55....
20. 1. 2010 16:28
co su to Koka susienky?
8. 8. 2009 10:25
Také dělávám málem jsem to sem dala taky ještě ,že je vyhledávač,místo másla dávám 100%tuk do polevy.Buchta je velice dobrá +bodík
30. 12. 2008 10:51
No, už to mám v oblíbených a zítra se mrknu po těch koka sušenkách! Jo a máš to za 1 žížalko!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 2 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 3 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí nudle
jalamo uvařil před 55 minutami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 4 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 6 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Tématické fráze: koka řezy koka řezy recept řezy z koka sušenek koka řezy na plech recept na koka rezy buchta z koka sušenek řezy s koka sušenkami krem z koka susenek kokařezy řezy koka řezy nejlepší recepty nejlepší recepty facebook koka řezy řez z koka sušenek koko řezy řezy ze sušenek koka nejlepší řezy řezy s koka sušenek moučník z koka sušenek rezy z koko sušenek koka
Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, voda, sušenky koka, šlehačka, rum, máslo, cukr moučkový, tyčinka ledové kaštany, máslo
Koka řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8PO
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky