Játrová pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,79 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 3,53 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to tá najlepšia nátierka akú poznám.Dá sa aj sterilizovať do fliaš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2010 18:51
Na výrobě paštiky není nic složitého doporučuji hlavně pro ty kteří si kupují domácí vykrmené prasátko . Na paštiku spotřebuji laloky to jsou ovary i bůčky . Po každé dělám jiné chutě semelu kapie nebo houbové koření nebo čili . přeji at se Vám daří
25. 8. 2009 09:54
Co jsou prosím 2 maslá? To je půl kila másla? Díky A.
25. 8. 2009 09:46
Zajímavé paštiku jsem ještě nikdy nedělala je na čase to zkusit+bodík
24. 8. 2009 10:54
2 dcl masti- to je sádla?? jinak už to mám v oblíbených a snad si to jednou udělám. Paštiky, to já ráda. A ještě k tomu, když vím, co jsem si tam všechno dala
24. 8. 2009 10:36
Pomazánka je vynikající lepší jsem nejedla, já jsem jí pekla v troubě v zapékací míse a zhruba za půl hodiny byla upečená a krásně voněla, po vychladnutí jsem jí vyšlehala s máslem, moc nám všem chutná +
14. 8. 2009 10:01
pomazanka je naozaj fantasticka....varila som ju vo vode a skutocne sa mi sacok na jednom mieste pretrhol, nastastie v case, ked uz bola masa ztuhnuta. urobila som chybu....zmaknute maslo som nakrajala do masy, ktora bola celu noc v chladnicke, takze to budem musiet preslahavat.
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 1 hodinou
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 6 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 33 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 40 minutami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 41 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 41 minutami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 54 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 55 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 4 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: játrová pomazánka játrová paštika s bůčkem pomazánka z ovaru sterilizace paštiky paštika z ovaru jatrova pomazanka s buckem pomazanka z laloku kančí ovar játrová paštika s ovarem játrová paštika s bůčkem a ovarem domací jatrová pomazánka játrová paštika s lalokem jatrova pomazanka recept pomazánka játrová kančí ořech paštika s bůčkem domaci pastika z jater apecenym buckem paštika z laloku postup při výrobě játrovky sterilizace paštik
Suroviny: játra kuřecí, vejce, vegeta, pepř, sádlo, šlehačka, máslo
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
6 názorů