Salát z kuřecích kůží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 36,47 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 14,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kupuji kuřecí kostry na polévku - prodávají je i s kůží (vždy kostra s kůží z celého kuřete).
Uvařím vše, kostry i kůže se zeleninou – kůže vyndat dříve, aby se nerozvařily.
Vývar se zeleninou použít na polévku, obrané maso třeba do rizota.
Vyškvařený tuk lze použít pod cibulku nebo i na smažení.
Místo kůží lze samozřejmě použít kuřecí maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2021 11:20
Jajajajaapaja: proti třesavce bohužel nic nemám!
Pokud se jedná o rcp, nikdo vám to nenutí......
Pokud se jedná o rcp, nikdo vám to nenutí......
28. 2. 2021 23:35
Jajajajaapaja: A co ano? Co nabídnete Vy?
28. 2. 2021 20:17
Jajajajaapaja: ale no tak...mozna vyzkoušet, ne?
28. 2. 2021 19:11
Brrr, úplně jsem se otřásla, tohle fakt ne!
9. 12. 2014 01:21
casino: pamatuji si, že když jsem byla malá, moje babička si vařila pařáty obalené vyčištěnými střívky, ale co z toho konzumovala, to už nevím, asi ten vývar.
8. 12. 2014 19:30
Nemám nejmenšího proti kuřecím nohám ani kožichům, ale aple: by si mohl otevřít věštírnu: http://www.toprecepty.cz/recept/40991-slepici-pole...
2. 3. 2014 11:55
Vařené kuřecí kůže? Chápu, že to třeba někdo rád, ale... lidi... neslevujte ze svých nároků! Potravinář. výrobci se toho potom chytají a máme mleté kůže a ještě všelicos horšího např. v uzeninách, kam to cpou horem-dolem My už kvůli tomu přestali kupovat uzniny a jen vzpomínáme, jak jsme si kdysi dříve pochutnávali třeba na buřtíkách
10. 1. 2014 21:45
|Péťa: Hrašulka reagovala na komentář aple, nauč se číst
10. 1. 2014 20:27
Hrašulka, to mluvíš o svém Slovensku, že? Když je to Česko pro tebe blbé, proč lezeš na tento web? Myslím, že na tom zase nejsme tak špatně, když si platíme internet. Já osobně kůže nejím od dětství a ta představa sníst to je pro mě asi taková, jako pro někoho, kdo nejí např. drž´tkovku. A registrovat se nechci, nebo´t odtud se dostat je potom problém, jak jsem se přesvědčil v minulém roce.
10. 1. 2014 16:56
aple: A prečo teda ostávaš v tom "blbom Česku"
Veď svet je dosť veľký aj pre takú naparenú hydinu , alebo červivé ovocie
Aby raz neboli luxusné aj tie kožičky
Veď svet je dosť veľký aj pre takú naparenú hydinu , alebo červivé ovocie
Aby raz neboli luxusné aj tie kožičky
10. 1. 2014 14:10
jak říkám slepičí mánie ovládla blbý česko a soudružky budou brzy vařit i pařáty
10. 1. 2014 12:20
Nadja:tak polévka z hovězí oháňky je také super.vařívala jí moje mamka a vždy jsme si pochutnali.jinak v dnešní době kdy je vše tak drahé,např litr mléka 19 kč,musí člověk přemýšlet co dobrého a levného uvařit aby nasytil rodinu.já pracuji za minimální mzdu,tak také sháním levné recepty.
9. 1. 2014 22:20
magdalenka: máš krásně vypečené nadívané kůže - také občas dělávám, pokud nějaká kůže zbyde. Syn je má rád jen tak uvařené. Ale ne každému chutnají, stejně jako někdo by nepozřel biskupa, i když upečeného pěkně do chrupava. Zrovna dnes v "Prostřeno" se jedna účastnice ofrňovala nad hovězí oháňkou, i když byla jen ve formě polévky.
Alka (neregistrovaný/á): nikdo Tě nenutí, nemusíš se omlouvat
Alka (neregistrovaný/á): nikdo Tě nenutí, nemusíš se omlouvat
9. 1. 2014 22:18
Tak tomu rikam umeni vsechno zpracovat. Bod za napad, a myslim, ze by mi to chutnalo tez. Kdyz mamka pece kure, vypece ho poradne se vsim. Ten vypek se zbytkama kuzi a sulcu mazeme na chleba. je to mnamozni
9. 1. 2014 21:33
Väčšina ľudí si na do červena vypečenej koži pečeného kuraťa pochutnáva. Prečo teda averzia niektorých labužníkov ku kuracej koži v tejto forme? Ja osobne s tým problém nemám, recept sa mi páči.
Kuracie kože som už plnila a piekla následne http://www.toprecepty.cz/recept/11758-nadivana-kur..., alebo som z nich už varila aj falošnú držkovú.
Kuracie kože som už plnila a piekla následne http://www.toprecepty.cz/recept/11758-nadivana-kur..., alebo som z nich už varila aj falošnú držkovú.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 52 minutami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 1 hodinou
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 3 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Tématické fráze: recepty z kuřecích kůží recepty prostřeno 9.1.2014 pečené kuřecí kůže pecene kuze prostřeno 9.1.2014 co z kuzemi z kurete varene kureci kuze co s kuzemi z kurete jak zpracovat kuřecí kůže kuřecí kůže pečené pomazanka z kurecich kuzi recept z kuřecích kuží kuřecí kůže jak zpracovat salát z okurky a vepřové kůže polevka z kurecich kůží co z kuřecími kůžemi prostřeno salat s kuřecími kůžemi kuřecí kůže salatos co s kůží z vařeného kuřete kůže z kuřete co s ní
Suroviny: kůže kuřecí, cibule, mrkev, celer, petržel, omáčka worcesterová, sůl, pepř, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, olivy, majonéza, jogurt bílý
Salát z kuřecích kůží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5gm
18 názorů