Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šneky z kuřecího masa

Chystáte pro rodinu kuřecí prsa, ale nebaví vás fádní úpravy, které točíte stále dokola? Vyzkoušejte šneky z kuřecího masa. Vypadají lákavě, zajímavě a skvěle chutnají. Připravit je můžete klasicky na pánvi, ale také v troubě nebo na grilu.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

12. 2. 2009 21:20

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ajina

2. 6. 2009 22:41

Dělám tyto šneky obalené v těstíčku a smažím. Někdy do těstíčka přidám nastrouhanou nivu.

Merylas Merylas

4. 5. 2009 22:28

Díky Jiřince a Eli za přidané fotky, jsem ráda, že se recept líbí a že chutná:-) A že chutná, tak to není receptem, ale kuchařkou, která jídlo připravila:-))

Eliza Eliza

4. 5. 2009 19:55

Maris, a to jsem dneska vařila dvojmo - ještě jedno jídlo pro našeho "skoro-vegetariána" :-). Za chvíli mám v úmyslu přidat recept. Měla jsem volněji v práci, jinak bych to nezvládla...
Jo a špejličky šetřím, to jo, to jo :-D:-D

maris maris

4. 5. 2009 19:37

Elizo, nemohla bych k vám chodit na večeře :-?:-D:-D Díky za připomenutí. Recept jsem si dala hned do oblíbených a potom jsem na něj už zapomněla, musím to rychle napravit. Jen koukám na fotečky - u Merylas má každý šneček svou špejličku a u Tebe má víc šnečků jednu společnou, ne ? Nějak je chudinky šidíš;-(:-D:-D:-))

Eliza Eliza

4. 5. 2009 19:21

Tak dnes opět došlo na tohle báječné jídlo. Lákalo mě zkusit přidat sýr bez trojobalu, takže jsem maso potřela krenexem, pokladla plátky šunky a uzeného sýra. Sýr vytekl jen trošku a vytvořil takovou chutnou krustičku :-p, jak jsem předpokládala. Takže znovu úspěch, Merylas díky.
Přidám fotky - posledně jsem to s fotoaparátem ještě nezvládala...:-)

Eliza Eliza

17. 2. 2009 10:20

Jani, v podstatě ty fotky byly impulsem, že jsem se to rozhodla realizovat. Sice mám "jakous-takous" představivost, ale fotky mi ten postup usnadnily velice, šlo to perfektně a bylo to dokonce zábavné :-)).

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 2. 2009 10:14

Elizo, nejsi natvrdlá sama, mne taky všechno učily děti. A tady ten recept od Merilas s tím postupem, no, umíš si představit, že by tady nebyly fotky?:-)

Eliza Eliza

17. 2. 2009 10:10

Fotečky...
Včera jsem vytáhla foťák a domluvila se s malou, že mě s ním naučí...:-)Jsem na tyto věci tak trochu natvrdlá, totiž. Vždycky to omlouvám tím, že mám humanitní vzdělání :-):-)Budu na sobě pracovat, jsme teď s chřipkou doma, tak je víc času. Ráda bych také přidala nějaké recepty, ale čekám, až budu umět vkládat fotky. Recept s fotkou je, myslím, mnohem atraktivnější :-p.

Merylas Merylas

17. 2. 2009 09:56

Eliza super :yes:, vždy se dá všechno dotáhnout do různých chutí, já občas použiju jen hořčici. Jen jedna otázka - fotečky nebudou? ;-):-D:-)):-)

Eliza Eliza

17. 2. 2009 01:26

Pro velký úspěch jsem dnes k večeři zopakovala, pro změnu potřené krenexem a proložené pršutem. Mňaminka převeliká, jen jsem zapomněla na dceru (8 let), která si při jídle stěžovala, že "to pálí..." K mojí radosti ovšem vypila více džusu než obvykle, takže jsem to - vždy úzkostlivě hlídajíc její pitný režim - nakonec ocenila ;-)
Do omáčky jsem přidala solené máslo a lžičku krenexu. Po promíchání s mačkanými brambůrky a zeleninovou oblohou byla naprosto dokonalá :-p.

vybusna vybusna

16. 2. 2009 13:01

merylas ..tomu vravim slonia pamat. jezisko prisiel, len neviem dobre s nim este pracovat.

Merylas Merylas

16. 2. 2009 12:32

Vybusna, pokud se nemýlím, tak nový foťák měl donést Ježíšek, néééé. Asi jsi zlobila, ale foť i tím, co máš :-D

vybusna vybusna

16. 2. 2009 12:15

ja som nefotila:-//a poznate moje fotky vid.http://www.toprecepty.cz/recept/1612-skladane-kolo...
paprika smejem sa smiechom hlasnym, pozdravujem manzela:-D

Paprika Paprika

16. 2. 2009 11:40

Taky se chci zeptat, kde jsou fotky??? No Výbušná, kde to vázne???
Manžel si včera dal k večeři klobásu s hořčicí a podával mi ten nandaný talíř. A já na něj koukám :-O - jako co já s tím??? A on - no vyfoť si to !!! :-D:-D:-D
Jinak já nesolím téměř nic. Mám nemocná játra manžel vyšší tlak, takže "solím" česnekem nebo kořením. I tak je soli všude až až.;-)

Merylas Merylas

16. 2. 2009 10:45

Jo, holky, kde jsou fotečky? ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso recepty recepty kuřecí maso kuřecí maso kuřecí maso recept rychlé recepty z kuřecího masa jednoduché recepty z kuřecího masa recepty na kuřecí maso kuřecí recepty recepty z masa rychlá večeře z kuřecího masa top recepty z masa top recepty kureci maso recept kureci maso sneci rychlé jidlo z kuřecího masa rychlá jídla z kuřecího masa rychlé pokrmy z kuřecího masa kuřecí kuřecí maso rychlé recepty co bude dnes k večeři recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, koření na kuřecí maso, slanina anglická, šunka, olej, mouka hladká, sýr plátkový, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Šneky z kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6MW