Králík na uzeném bůčku a žampionech
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 29,26 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 22:25
6. 5. 2014 19:39
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže
6. 5. 2014 19:31
Jani - krásný recept
6. 5. 2014 19:26
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávatAle nemám nervy to stále hlídat i když vařím v hrncích s vrstveným sendvičovým dnem
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidímSem tam máme králíka z obchodu.Sice jsou pěkně urostlí,ale stáří si nedovolím typnout...dusím je,nebo peču do měkka dost dlouhou dobu
6. 5. 2014 10:49
6. 5. 2014 07:47
5. 5. 2014 22:35
5. 5. 2014 20:54
5. 5. 2014 20:47
Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní a trochu taky, jak píše Andrea, je to třeba podle potřeby podlívat a taky sem tam promíchat. Ale popravdě, takhle od základu jsem to dělala poprvé
5. 5. 2014 19:23
Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka A čím to, že omáčka je taková narůžovělá jako od papriky? Nebo to je od toho bůčku? Jinak ode mě za jedna
5. 5. 2014 19:11
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém
5. 5. 2014 13:22
5. 5. 2014 13:19
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 23 minutami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 5 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 25 minutami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 1 hodinou
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 1 hodinou
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Špenátový quiche
tomas392 uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: králík na zampionech uzený králík recepty králík na žampionech králičí maso v bůčku klobasy z kralika žampionova omačka k k masu jako sosna králík recepty žampiony klobásy z králika a bučku králík recepty na žampionech recept na uzného kralíka králík a žampiony uzený bůček z králikem králík na divoko a bůčku králík uzený bůček kralik na žampioneh recept uzený králík zabíjela jsem drúbež bucek ze zampiony na panvi kralik na bucku uzený bůčku recept
Suroviny: maso králičí, žampióny, bůček uzený, máslo, víno bílé, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, olej
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
13 názorů