Sulc-huspenina z hříbků
Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..
Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.
Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2014 20:31
9. 9. 2014 09:48
28. 8. 2014 19:28
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení
27. 8. 2014 22:16
27. 8. 2014 15:15
27. 8. 2014 12:14
27. 8. 2014 11:38
27. 8. 2014 11:18
27. 8. 2014 10:14
27. 8. 2014 08:55
27. 8. 2014 08:13
27. 8. 2014 08:11
26. 8. 2014 21:05
26. 8. 2014 20:41
26. 8. 2014 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 47 minutami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 1 hodinou
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 1 hodinou
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 13 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 13 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
16 názorů