Sulc-huspenina z hříbků
Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..
Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.
Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2014 20:31
9. 9. 2014 09:48
28. 8. 2014 19:28
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení
27. 8. 2014 22:16
27. 8. 2014 15:15
27. 8. 2014 12:14
27. 8. 2014 11:38
27. 8. 2014 11:18
27. 8. 2014 10:14
27. 8. 2014 08:55
27. 8. 2014 08:13
27. 8. 2014 08:11
26. 8. 2014 21:05
26. 8. 2014 20:41
26. 8. 2014 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 6 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 6 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 36 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
16 názorů