Sulc-huspenina z hříbků
Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..
Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.
Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2014 20:31
9. 9. 2014 09:48
28. 8. 2014 19:28
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení
27. 8. 2014 22:16
27. 8. 2014 15:15
27. 8. 2014 12:14
27. 8. 2014 11:38
27. 8. 2014 11:18
27. 8. 2014 10:14
27. 8. 2014 08:55
27. 8. 2014 08:13
27. 8. 2014 08:11
26. 8. 2014 21:05
26. 8. 2014 20:41
26. 8. 2014 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 17 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 7 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 7 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 7 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 8 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 9 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Sušená rajčata jsou delikatesou ve studené i teplé kuchyni. Poradíme vám, jak je připravit snadno a levně
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
16 názorů