Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2017 11:26
1. 2. 2015 18:06
1. 2. 2015 17:52
30. 12. 2014 08:47
29. 12. 2014 16:15
To se vám tedy podařilo Opravdu je to 30. rcp na tie oné...
...ale ta úvodní fotečka by se asi sešla prohodit, když už tedy ne přímo vyhodit, že.
...no, mi tam ten Šlajf nevadí. Jeden hned vidí, odkud voda teče
29. 12. 2014 15:59
29. 12. 2014 15:26
29. 12. 2014 15:13
29. 12. 2014 15:04
Pro autor libdol: Omlouvám se za foto. Sice jsem ta původní fota vyměnil, ale nevím budou-li vyhovovat Vašemu vkusu a krasocitu.
Pro autor sunny.sofi: "Přešlajfováno" Ony moje recepty opravdu pochází z naší kuchyně z hájovny na "Šlajfu". Je to malebné údolíčko po Velhartickým hradem a název údolí je podle starého vodního mlýna a vodní pily na Šlajfu (z němčiny brzdilo se - schleifen, zde dřevo na pořez a obilí na mletí). Hájovna leží na chatou Jana Wericha a proti chatě pana profesora Vladimíra Kováříka (pokud Vám tato jména něco říkají, jsem rád). Narodil jsem se zde a žil tu svých prvních 30 let. Ale hlavně pro server toprecepty.cz pokud zadám do vyhledávače šlajf ukážou se mi všechny mé recepty. Máte podobné jednoduché vyhledávací heslo ?!!
27. 12. 2014 19:29
27. 12. 2014 09:50
26. 12. 2014 21:34
To je něco hrozného a o těch receptech ani nemluvím.
26. 12. 2014 16:16
26. 12. 2014 06:02
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 1 hodinou
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 1 hodinou
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 2 hodinami
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Utopenci: Poradíme, jak si tuto hospodskou klasiku připravit doma
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: utopenci s dekem červený utopenci recept na utopence ze špekáčků utopenci recept utopenci dle puvodniho receptu domácí utopenci s dekem utopenci nakládané řezy ze ze špekáčků hajný ze šlajfu stary recept na utopence werichovy okurky recept utopence s dekem utopenci červený nálev utopenci recept s dekem utopenci ze špekáčků zalite dekem jednoduchý lák na utopence recept na vodní panu utopenci s koprem hajovna u slajfu recepty ze slajfu
Suroviny: špekáček, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, semínka hořčičná, kopr, voda, ocet, cukr, sůl
Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N20N
14 názorů