Dýňové lívance
Suroviny pro 14
14
Nutriční hodnoty
Energie | 8 687 kJ / 2 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,18 g |
Tuky | 18,06 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 398,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2015 22:03
hazel: Ďakujem za vysvetlenie.
7. 1. 2015 21:38
A jo teď koukám že to je Kanada... tak to asi u nás pyré nebude, tak použiju to moje zavařené.
7. 1. 2015 21:37
to vypadá dobře, mám ráda všechno z dýně. Nikde jsem si ještě nevšimla toho dýňového pyré! Mám ale zavařené svoje vlastní tak bych ho mohla použít.
7. 1. 2015 19:11
Urcite staci pouzit jeden nebo druhy. Ja to micham casto kdyz pecu. Bily cukr je sladsi a hnedy se me zda ze prida vuni a neni tak sladky. Poradila me to zde jedna pani ktera hodne pece.
7. 1. 2015 10:52
Môžem sa spýtať, načo je dobré miešať biely a hnedý cukor? Nestačí použiť jeden alebo druhý?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 4 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Ovocné tvarohové knedlíky
TondaJ uvařil před 30 minutami
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 2 hodinami
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 4 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 5 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: zavařené dýňové pyré zavařené dýnové dýňové pyré dýňové pyré zavařené dýňové lívance s cukrem a skořicí dýn ov é placky lívance z dýňového pyré dýnové lívance s tvarohem linance dýňové línance zvařené dýňové pyré dylnové lívance dýňový lívanec recept na dýňového lívance dynove livavce dínové lívance recept dyňové lívance mám ráda recepty dýňové pyré livance dynove livanc dýňove mám ráda recepty dýňové pyré a na lívance
Suroviny: mouka, cukr hnědý, cukr, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, pyré dýňové, skořice, koření nové koření, vejce, mléko, olej, šťáva citronová, kůra citronová, olej
Dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0vL
5 názorů