Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 323,46 g |
Tuky | 77,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 18:56
No, všichni opisujeme, že ale jenom někteří uvádíme zdroj
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
26. 3. 2018 17:27
1. 3. 2015 13:43
1. 3. 2015 10:52
1. 3. 2015 10:15
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
1. 3. 2015 09:37
1. 3. 2015 09:23
1. 3. 2015 09:21
1. 3. 2015 07:46
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...
1. 3. 2015 07:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 11 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 16 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: rostbíf recept rostbíf recept na rostbíf rozbíf recept rozbíf recept na rozbíf rozbiv nízký roštěnec použití v kuchyni rosbíft omáčka k rostbífu roztbif recept rostbíf omáčka k roastbeef rostbíf rozbief recepty na rostbíf omáčky k rostbífu jak připravit rostbíf příloha k rostbifu rozbyv rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny: roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, olej, tymián, česnek, pepř, sůl
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
10 názorů