Toskánské vepřové s česnekovou kaší
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,63 g |
Tuky | 133,12 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 629 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2016 20:46
26. 2. 2016 20:22
10. 8. 2015 17:20
10. 8. 2015 16:25
10. 8. 2015 13:03
10. 8. 2015 12:47
10. 8. 2015 09:57
9. 8. 2015 21:26
9. 8. 2015 20:47
9. 8. 2015 20:42
9. 8. 2015 20:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 32 minutami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 4 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně s bramborovou kaší toskánská pečeně veprove s kasi vepřová pečeně po toskánsku pečené plecko s cesnekovou kaši toskánské vepřové maso toskanske z vepřového masa vepřové na česneku recept na vepřová plec s kaší toskanske maso recept kýta po toskánsku tokanska pečeně toskánská vepřová pečeně toskánské brambory toskánská pečeně recept toskánská hovězí pečeně vepřová kýta po toskánsku vepřová pečeně s bramborovou kaší recept toskánské vepřová pečeně toskánské vepřová plec
Suroviny: kýta vepřová, olej olivový, sůl, pepř, kmín celý, rozmarýn, koření oregáno, chilli paprika sušená, česnek, olej olivový, sůl, brambory, máslo, smetana zakysaná
Toskánské vepřové s česnekovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R7GR
11 názorů