Kapr podle rybářů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj receptu kuchařka Myslivec a rybář v kuchyni, autor Vladimír Doležal, vydalo nakladatelství Dona
V receptu je uvedené množství surovin podle receptu v kuchařce. Na foto je kapřík dělaný z menší porce. Přiměřeně je použito méně dalších surovin uvedených v receptu.
Pokud by měl někdo obavy z kostiček, může odstranit páteř, žebra a porce ryby proříznout co 2 až 3 mm až ke kůži ( viz poslední fotky), proříznutím přeruší drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2015 13:10
28. 8. 2015 11:14
28. 8. 2015 08:56
28. 8. 2015 08:01
28. 8. 2015 07:52
28. 8. 2015 07:29
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
28. 8. 2015 07:24
28. 8. 2015 05:39
27. 8. 2015 22:06
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
27. 8. 2015 21:33
27. 8. 2015 21:24
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
27. 8. 2015 20:13
26. 8. 2015 07:55
25. 8. 2015 22:50
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské Těžko popsat tu nebeskou chuť ale do cibulových marinád šly nakonec pouze 4 kousky.
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...
24. 8. 2015 11:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 15 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 40 minutami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 2 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 3 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 11 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 14 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kapr v jogurtu kapr recepty recepty na kapra recepty z kapra kapr recept recept od rybáře na kapra rybarske recepty s kapra kapr dělaný v troubě kapr v majonéza recept na kapra kapr z mražáku recept rybářské recepty pečený amur se sardelovym maslem marinovaný kapr s majonézou rybářské recepty kapr rady pro rybáře jak na kapra co delat aby cibule zmekla kapr smajonézou a jogurtem kapr recepty rybáře salát z kapra s majonézou
Suroviny: kapr, pasta sardelová, máslo, olej, majonéza, cibule, pepř mletý, sůl
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
29 názorů