Špikované srdce po burgundsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 135,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Již jsme dělali i z hovězího srdce. Podáváme, jak kdo má rád s houskovým knedlíkem, bramborem. My máme jako přílohu rýži.
Dá se i s těstovinami. Já jím srdce (je žravé) z hlubokého talíře a vidličkou vždy kus srdce napíchnu a ukusuju, nebo si srdce nejdřív nakrájím, abych se nezdržoval Hi Hi. Ach ta etiketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2009 11:38
13. 4. 2009 09:59
13. 4. 2009 09:18
13. 4. 2009 09:15
13. 4. 2009 09:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 19 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 23 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 8 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 9 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 9 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 10 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 10 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapr po burgunsku jak dlouho vařit vepřové srdce hovězí po burgunsku vepřové po burgundsku jak dlouho vařit srdce hovězí srdce po burgundsku jak uvařit vepřove srdce vaříme srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce vepřové srdce jak dlouho vařit hovězí srdce vaříme srdce na slanině hovězí po burgundsku srdce na slanině hovězí srdce na slanině jak dlouho vařit vnitřnosti burgunsky gulas vařime z vnitřnosti vaříme vepřové srdce guláš po burgunsku
Suroviny: srdce vepřové, cibule, masox, slanina uzená, sádlo, víno červené, koření nové koření, sůl, pepř, koření hřebíček, tymián, ořech muškátový, mouka hrubá, sůl, pepř
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
5 názorů