Bábovka vzpomínková
Suroviny
Porce: několik
Nutriční hodnoty
Energie | 19 774 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
Tuky | 197,80 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 628,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2016 09:05
Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.
10. 6. 2016 22:24
Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní
10. 6. 2016 20:40
ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.
10. 6. 2016 20:20
ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?
10. 6. 2016 20:08
cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat
10. 6. 2016 20:06
spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby
10. 6. 2016 19:18
A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.
10. 6. 2016 19:13
Laduš: ale tož Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
10. 6. 2016 19:00
cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.
10. 6. 2016 16:59
Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 37 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 54 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Už jste slyšeli o Babyccinu? To musíte s dětmi vyzkoušet. Poradíme, jak jim tuto dobrotu připravit doma
Další recepty
Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu
Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce
Bábovka vzpomínková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07JK
10 názorů