Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Použít můžeme i pokrájenou plec, množství pro 3 osoby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 22:02
29. 11. 2020 21:55
29. 11. 2020 19:39
3. 5. 2018 20:22
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "
1. 5. 2018 07:32
30. 4. 2018 12:25
30. 4. 2018 07:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 7 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 9 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 2 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 5 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 6 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 6 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 11 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty do remosky z vepřového masa vepřová pečeně remoska recepty veprove maso v remosce recepty z remosky vepřové v remosce veprova krkovice v remosce veprove maso z remosky pečené vepřové v remosce vepřová pečeně v remosce pečeme v remosce recepty krkovice v remosce pečení masa v remosce pečená krkovice v remosce vepřová pečeně recepty recepty pro remosku krkovice z remosky pecene maso v remosce vepřové plátky se zelím remoska z vepřového masa
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sádlo, zelí kysané, protlak rajčatový, česnek, maso uzené, maso uzené, cukr krupice
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
7 názorů