Kachnička pomalu pečená a jemná
Suroviny
Porce: 2 až 4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 157 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,65 g |
Tuky | 85,20 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tohle je jaksi putovní recept, který jsem ověřil a spokojenost byla veliká. Postup najdete také na https://www.mojetara.cz/recipe/kachna-jako-zadna-j.... Určitě si pochutnáte.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 3 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 15 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 22 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 2 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 3 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 12 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 16 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: kachnička pomalu pečená
Suroviny: kachna, sůl, kmín celý, zelí kysané, slanina anglická, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Kachnička pomalu pečená a jemná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J5RK
0 názorů