Podzimní kachní stehýnka
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Stehná môžeme použiť aj z celej upečenej kačice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 16 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 7 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 7 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 8 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 9 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 11 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Další recepty
Suroviny: stehno kachní, dýně hokkaido, zelí čínské, česnek, kmín drcený, olej, sůl
Podzimní kachní stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEp9O
0 názorů