Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočka zadělávaná celerem

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min +namáčení čočky

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, +namáčení čočky)

10. 2. 2023 17:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 745 kJ / 1 373 kcal
Bílkoviny70,11 g
Tuky40,91 g
Vláknina69,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy150,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobně také zahušťuji čočku podušenou cibulí (cca 450 g na 250 g čočky), která v paneláku začíná velice brzo vyrůstat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 2. 2023 21:19

Jaromira18: Marie Svarcova: Moc děkuji:-K

Jaromira18 Jaromira18

11. 2. 2023 18:17

Vynikající dobrůtka, už foto na ní láká.:-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 2. 2023 19:02

:-)<3:yes::yes: líbí se mi recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka, celer, vývar masový, česnek, cibule, cibule sušená, olej, bobkový list, libeček, pepř mletý, sůl, ocet, cukr, voda

TopRecepty.cz

Čočka zadělávaná celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/736g8