Uzená krkovice na zelí z pomalého hrnce
Tak nám moderní technologie zasáhly i do našeho milovaného vepřo-knedlo-zelo! Než se této pochoutky na talíři dočkáme, tak to sice chvíli potrvá, ale zase si ten čas můžeme zpříjemnit něčím jiným a nemusíme se o vaření jídla vůbec starat.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 174 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,01 g |
Tuky | 1,53 g |
Vláknina | 21,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 104,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem do hrnce na zelí ještě přidala navíc 4 plátky krkovice. Budu je potřebovat na další jiné jídlo, tak abych maso nemusela vařit zvlášť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2023 20:10
25. 4. 2023 19:45
25. 4. 2023 17:59
25. 4. 2023 08:01
24. 4. 2023 20:12
24. 4. 2023 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 6 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 6 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 12 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 12 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 14 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 58 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Suroviny: krkovice uzená, špek, cibule, zelí sterilované, med tekutý
Uzená krkovice na zelí z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2l6M
6 názorů