Brandade z tresky
Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým tymiánem, smíchanou se šťouchanými brambory. Příprava tohoto pokrmu není žádná věda, a tak si můžete kus Francie užít i u vás doma.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,18 g |
Tuky | 38,02 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 102,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdyby někdo nechtěl použít mléko z masa, výborné to je se smetanou. Použila jsem tmavou chlazenou tresku a citronový olivový olej.
Zdroj a inspirace Kaufland, upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2023 09:36
20. 6. 2023 07:43
19. 6. 2023 19:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 53 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 2 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 21 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 18 minutami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 47 minutami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 49 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 13 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Suroviny: treska, brambory, mléko, cibule, olej olivový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, sůl, pepř mletý, máslo
Brandade z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RY4X
3 názory