Kunovjanská kuřecí játra
Kuřecí játra jsou velmi vděčná potravina. Křehké a šťavnaté kousky v omáčce se sladkokyselou zeleninou jsou sázka na jistotu. Dochucená omáčka a vhodná příloha budou na talíři rychle připraveným játrům slušet.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,74 g |
Tuky | 52,67 g |
Vláknina | 3,54 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 27,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Máme rádi játra šťavnatá a křehká. Kdo má raději játra propečenější, krok vytažení jater vynechá. Nechá je v pánvi pokračuje už stejně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2024 15:31
6. 2. 2024 15:21
1. 12. 2023 09:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 4 minutami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 57 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 3 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit slepici nebo kuře na paprice. Postup zvládne i nezkušený začátečník
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, kunovjanka, pórek, česnek, žampióny, protlak rajčatový, vývar masový, škrob kukuřičný, omáčka worcesterová, olej, sůl, pepř mletý, chilli
Kunovjanská kuřecí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNzYl
3 názory