Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové

Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby kynutí

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

26. 3. 2024 17:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 441 kJ / 4 647 kcal
Bílkoviny154,54 g
Tuky50,37 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 972 mg
Sodík 3,64 g
Sůl8,97 g
Sacharidy877,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, žloutek, vejce, cukr krupice, tuk, mléko, kvasnice, vejce

TopRecepty.cz

Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprj1