Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou

Chřest je nejlepší v období sklizně. Využijte tuto krátkou dobu a připravte ho na páře s holandskou omáčkou a pečenými plátky šunky. Jemný chřest s dobře ochucenou omáčkou se hodí podávat s opečenými plátky brambor, nebo i s bagetkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 4. 2024 15:43

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 563 kJ / 1 569 kcal
Bílkoviny18,54 g
Tuky157,16 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 90 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy13,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na holandskou omáčku z MT tu již mám, ale nechtěla jsem dávat jen odkaz, proto jsem napsala postup i tady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

26. 4. 2024 15:41

Marie Svarcova: Maruško děkuju:-K, bohužel jeho sezona je dost krátká, tak si ho musíme užít:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 4. 2024 07:40

:-)<3:yes::yes: Maru, máš to krásné o chuti nepochybuji. Také koukám využít tu dobu kdy je skvělý chřest.

maris maris

25. 4. 2024 18:29

zuzi777a: :-), děkuju,:-K je sezona chřestu, musíme ji využít ;-)

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

25. 4. 2024 18:10

Tak na to byste mě dostali ke stolu bez problémů! Dobrota až se sliny sbíhají.:-*:-*<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chřest zelený, šunka od kosti, ghee, máslo, žloutek, víno bílé, šťáva citronová, sůl, pepř bílý mletý

TopRecepty.cz

Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNQgl