Vaření na páře - recepty pro parní hrnec
Připravovat jídlo v parním hrnci je v poslední době velmi populární. A to oprávněně. Ve spoustě oblíbených dobrot díky němu můžete zachovat větší část chuti a vůně. V jiných pokrmech zas ušetříte velkou část tuků, které byste potřebovali při jiných typech přípravy. Tepelně upravovat je tedy skvělé nejen z gurmánského hlediska, ale také z hlediska dietního. I proto je dušení v páře nejlepším způsobem přípravy příkrmů pro naše nejmenší.
Parních hrnců dnes seženete na trhu spoustu. A stejně tak receptů. Připravovat v nich ale můžete ledasco - stačí se jen zamyslet, u kterého jídly by taková variace byla vhodná. Takových je nicméně opravdu hodně. Tak šťastnou ruku a dobrou chuť!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 7 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 18 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Pět největších gastronomických trendů: Láká nás regionální kuchyně, rostlinná strava i chytré nádobí
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem