Piškotový dort s jedlým papírem
Recept ještě nebyl hodnocenPodle návodu uvaříme hustší puding. Ještě do horkého pudingu zašleháme tvaroh, vznikne nám hmota, kterou budeme potírat piškoty. Na dno dortové formy naskládáme piškoty.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Podle návodu uvaříme hustší puding. Ještě do horkého pudingu zašleháme tvaroh, vznikne nám hmota, kterou budeme potírat piškoty. Na dno dortové formy naskládáme piškoty.…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Korpus: Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme při 170°C-180°C. Krém : Připravíme ho tak, že vaříme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Hranolky nemusí být jen z brambor. Jak na slavné batátové nebo zdravé mrkvové?