Fazole černé oko v zázvorové rajčatové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem si namočíme fazole. Druhý den je propláchneme a v čisté vodě s bobkovým listem vaříme doměkka (45-60 minut). Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 1,80 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Den předem si namočíme fazole. Druhý den je propláchneme a v čisté vodě s bobkovým listem vaříme doměkka (45-60 minut). Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli. Přidáme…
1. Fazole přes noc namočte (proti nadýmání se mi osvědčila trocha jedlé sody - při namáčení). Vodu pak vyměňte a fazole uvařte zcela do měkka. 2. Mačkadlem na brambory…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami